Dobro došli u našu web prodavnicu sa 12.000 ažurnih artikala!

12.000 ažurnih artikala - Dobro došli!

korpa (0)

Goodyear Vector 4Season Gen-3 - treća generacija vrhunskih performansi

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 je novi premium pneumatik za sve sezone sa asimetričnim dezenom gazećeg sloja, koji je kompanija Goodyear predstavila i pustila u prodaju početkom 2020. godine. Ovaj pneumatik, zahvaljujući inovativnim tehnologijama, vozačima donosi mnoge pogodnosti među kojima su odlično prijanjanje, nizak “otpror kotrljanja”, kao i glatku vožnju u različitim vremenskim uslovima >>tokom čitave godine<<.

 

Novi pneumatik Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 predstavlja naslednika izuzetno uspešnog modela Vector 4Seasons Gen-2, koji se pre pet godina pojavio u prodaji i od tada osvojio mnoge nagrade i priznanja kao najbolji pneumatik za sve sezone. Najnovija generacija pneumatika iz pomenute serije vozačima donosi još bolje performanse tokom vožnje.

 

Pneumatici za sve sezone predstavljaju jedan od najbrže rastućih segmenata u industriji automobilskih guma, a vozači pri kupovini pneumatika za celu godinu poklanjaju najviše pažnje na njegova tri aspekta:
- sigurnost u svim vremenskim uslovima,
- efikasnost pri kočenju i dobrom prijanjanju na mokroj podlozi
- kao i odličnim karakteristikama pri kočenju na suvoj podlozi.

 

Dezen gazećeg sloja kod Vector 4Seasons Gen-3 pretrpeo je nekoliko promena u odnosu na prethodni model čime je povećana otpronost na akvaplaning za oko 20%, a takođe je i povećana efikasnost izbacivanja vode, snega i bljuzgavice iz kontaktnog sloja pneumatika. Prema rezultatima uporednog testiranja unutar kompanije Goodyear, Vector 4Season Gen-3 pobedila je svog prethodnika na svim poljima. Najveće poboljšanje u odnosu na prethodni model pokazalo se kroz rezultate kada su u pitanju “otpor kotrljanja” i dugotrajnost pneumatika (očekivani broj pređenih kilometara).

 

Novi model za sve sezone Vector 4Seasons Gen-3 ima široke krivolinijske blokove gazaćeg sloja, kao i dodatne lamele u središnjem delu gazišta. Oni zajedno formiraju mnoštvo “grizućih” ivica koje osiguravaju pouzdano prijanjanje na putevima prekrivenim snegom, brdima i oštrim zavojima (Snow Grip Technology). Dizajneri su uspeli da postignu mnogo efikasnije raspršivanje vode i mulja zahvaljujući dubokim i širokim kanalima za odvodnjavanje (Aqua Control Technology), dok je deformacija gume tokom oštrih i nepredvidih manevara na suvom smanjena zahvaljujući ojačanim ramenim delovima pneumatika (Dry Handling Technology)

 

Goodyear Vector 4Season Gen-3 biće dostupan u svim popularnim dimenzijama (65 dimenzija do kraja 2020. godine), a odobrili su ga već gotovo svi poznati proizvođači automobila, od kojih ga neki čak najavljuju za prvu ugradnju. 

 

Već u trećem kvartalu 2020. Godine može se očekivati da se 4Season Gen-3 pojavi u Srbiji, pa tako i u našem asortimanu pneumatika.

 

Prijavite se za novosti, akcije i popuste