Dobro došli u našu web prodavnicu sa 12.000 ažurnih artikala!

12.000 ažurnih artikala - Dobro došli!

korpa (0)

Čujete brujanje koje dolazi iz točkova a niste sigurni da li su gume ili ležajevi? Imamo rešenje za vas.

 Skinuli ste zimske, a montirali letnje gume i primećujete da su počele da bruje kao da su dotrajali ležajevi? Mi imamo rešenje za vas.

Naime, zbog trenja koje je tokom vožnje prisutno između lamela pneumatika i asfalta dolazi do njihovog “nazubljivanja” koje može prouzrokovati pojačan nivo buke tokom vožnje...

 

Dijagnostika ovog problema u odnosu na brujanje koje uzrokuju dotrajali ležajevi malo je složeniji proces pa vam savetujemo da to prepustite vulkanizerima koji će znati na koji način da otkriju u čemu je tačno problem i otklone ga.

 

Insipraciju da ovaj problem iznesemo i obrazložimo, nalazimo u velikom broju slučajeva naših klijenata koji su nakon zamene jednog ili više ležajeva kod mehaničara i dalje osećali prisutnost tog brujanja za koje nisu znali odakle dolazi. Većina njih nije znala da se intenzitet zvuka koji proizvodi prijanjanje guma može povećati njihovim nelinearnim trošenjem pa smo im ovaj problem otklinili i uštedeli novac za kupovinu novih pneumatika ukoliko su postojeći još uvek obradivi.

 Brujanje auto guma

Napomenuli bismo da je stopa rešivosti ovog problema za gume koje uzvrdimo da su nazubljene jednaka 99% njihovom obradom.  Važno je takođe napomenuti da je ovaj proces izvodljiv i isplativ na gumama koje još uvek imaju dubinu šare preko 4mm.Zaključak

Na osnovu obimnog iskustva u rešavanju ovog problema savetujemo da ne trošite novac na zamenu (pogotovo originalnih) ležajeva pre nego što se utvrdi šta je uzrok ovoj pojavi.

 

Ovu proveru možete izvršiti kod nas, u ulici Miše Dimitrijevića 78 od 8 do 20h, svim danima osim nedelje ili se informisati na telefone 021 6 369 527, 069 230 10 05.


Kedi Vam želi sigurnu vožnju!

Prijavite se za novosti, akcije i popuste